Linnateatterin vieraileva esitys Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä nähdään T-talolla loppiaisena 6.1.2019. 

Nyt on onnea matkassa! Mauri Kunnaksen ikisuosikki Herra Hakkarainen osallistuu unissaan arpajaisiin ja voittaa matkan maailman ympäri. Koska peräkammaripojan äiti ei pääse matkaan, aukeaa Masa Marsullekin mahdollisuus tutustua maailman seitsemään ihmeeseen. Parivaljakko käy Egyptin pyramideilla, Italian pastapöydissä, tapaa Intian pyhän lehmän ja verryttelee Herra Hakkaraisen kanssa ikämiesnivelet vetreiksi kiinalaisella akrobatialla.

Mutta miten kestää tassulalaiseen kauravelliin tottunut pukinvatsa etniset herkut? Irtoaako Las Vegasin kuuluisimmalta rock’n roll -vuohelta Little McGoatilta boogie woogie? Ja mikä oikeastaan on maailman seitsemäs ihme?

Käsikirjoitus: Mauri Kunnaksen alkuperäistekstin pohjalta Sami Rannila. Ohjaus: Jaakko Loukkola. Lavalla: Mikko Lamminen ja Kalle Tulander.

Esitys sopii kaikille menevän musiikin, hauskojen hahmojen ja hupaisten tapahtumien ystäville. Ikäsuositus: päiväkoti- ja alakouluikäiset (3-vuotiaista ylöspäin). Näytöksen kesto noin 45 min (ei väliaikaa).

Turun Jyryn voimistelujoukkueet hoitavat narikkaa ja myyvät esitysherkkuja buffetista - varaathan siis mukaan myös käteistä!

Näytökset T-talon juhlasalissa (Vanha Hämeentie 29) sunnuntaina 6.1.2019 klo 15 ja klo 17

Liput 10 €/kpl

Lippujen ennakkomyynti nettisivujen kautta on nyt päättynyt. Lippuja saa kuitenkin ostaa vielä ovelta, ja niitä on jäljellä molempiin näytöksiin sen verran, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan! 

Jos sinulla on ongelmia lippujen tilaamisessa tai muita kysymyksiä lippuihin liittyen, ota yhteyttä Eeva-Liisaan: hamaleev@gmail.com. Jos sinulla on muita kysymyksiä esityksestä, ota yhteyttä Saijaan: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi.