Linnateatterin vieraileva esitys Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä nähdään T-talolla loppiaisena 6.1.2019. Lipunmyynti on alkanut - osta vaikka joululahjaksi!

Nyt on onnea matkassa! Mauri Kunnaksen ikisuosikki Herra Hakkarainen osallistuu unissaan arpajaisiin ja voittaa matkan maailman ympäri. Koska peräkammaripojan äiti ei pääse matkaan, aukeaa Masa Marsullekin mahdollisuus tutustua maailman seitsemään ihmeeseen. Parivaljakko käy Egyptin pyramideilla, Italian pastapöydissä, tapaa Intian pyhän lehmän ja verryttelee Herra Hakkaraisen kanssa ikämiesnivelet vetreiksi kiinalaisella akrobatialla.

Mutta miten kestää tassulalaiseen kauravelliin tottunut pukinvatsa etniset herkut? Irtoaako Las Vegasin kuuluisimmalta rock’n roll -vuohelta Little McGoatilta boogie woogie? Ja mikä oikeastaan on maailman seitsemäs ihme?

Käsikirjoitus: Mauri Kunnaksen alkuperäistekstin pohjalta Sami Rannila. Ohjaus: Jaakko Loukkola. Lavalla: Mikko Lamminen ja Kalle Tulander.

Esitys sopii kaikille menevän musiikin, hauskojen hahmojen ja hupaisten tapahtumien ystäville. Ikäsuositus: päiväkoti- ja alakouluikäiset (3-vuotiaista ylöspäin). Näytöksen kesto noin 45 min (ei väliaikaa).

Turun Jyryn voimistelujoukkueet hoitavat narikkaa ja myyvät esitysherkkuja buffetista - varaathan siis mukaan myös käteistä!

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä T-talon juhlasalissa (Vanha Hämeenkatu 29) sunnuntaina 6.1.2019 klo 17.00. Liput 10 €/kpl.
Osta liput Jyryn voimistelujoukkueiden kautta tai tilaa alla olevan linkin kautta. Kun tilaat lippuja nettilomakkeella, maksat liput sähköpostiin saapuvalla laskulla ja voit joko lunastaa maksetut liput esityspäivänä ovelta tai saada 2 € lisämaksulla liput kotiin postitettuna.