Rekrytointi

Nuori, tuu meille kesätöihin!

Hakuaika 13.3.-14.4.2023

Tehtävänkuvaus

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lasten liikunnan ohjaaminen, joukkuevoimistelun kesäleirien suunnittelussa apuna oleminen sekä leirien aikana apuohjaajana toimiminen, seuran syystiedotteen jakaminen postilaatikoihin toiminta-alueellamme, materiaalien tuottaminen seuran someen (kuvat, tekstit, ryhmien esittelyt jne), seuran tapahtumien suunnittelussa apuna oleminen sekä muut tarvittavat tehtävät.

Kesätyöntekijän ikävaatimus

OP Turun seutu on lahjoittanut seurallemme avustuksen, jolla voimme palkata yhden 15-17-vuotiaan nuoren seuraamme kesätöihin. 

Eduksi katsotaan

Toivomme hakijalta kiinnostusta ja aloitteellista otetta monenlaisiin tehtäviin. Reipasta ja oma-aloitteista otetta lasten ohjaamiseen ja lasten kanssa leikkimiseen sekä ideoita ja osaamista some-julkaisujen tekemiseen. Kaikista tärkeintä kuitenkin on kiinnostunut, innostunut ja reipas asenne.

Kesätyön sijainti ja ajankohta

Kesätyötehtävät sijaitsevat Turussa. Lähtökohtaisesti työtehtävät tehdään Turun Jyryn päätoimialueella Nummenmäellä, mutta osa tehtävistä saattaa sijaita myös muualla Turussa.

Kesätyöt toteutuu kesä-elokuun aikana sopimuksen mukaan. Työtä voi olla päivällä ja illalla. Tarkempi aikataulu sovitaan kesätyöntekijän kanssa ennen töiden alkua.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jyry.rekry@gmail.com 

Hakemuksessa on hyvä kertoa mm. seuraavat tiedot: 

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti 
  • miksi juuri sinut tulisi valita 
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito 
  • aiempi työkokemus ja työnantajat.
  • Lisäksi on hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän seura sinusta saisi. 

Lisätietoja kesätyöstä antaa harrastepäällikkö Henna Viljanen, henna.viljanen@turunjyry.fi, puh. 0400578021