Vauvaliikkari (aikuinen yhdessä noin 3-12 kk vauvan kanssa)

Vauvaliikkari on aikuisen ja noin 3-12 kk vauvan yhteinen jumppa. Vauvaliikkarissa jumppaavat sekä lapsi että aikuinen: osalla tunnista vauva on toiminnan keskipisteenä: vauva saa nauttia loruista, lauluista ja liikkeestä. Osa tunnista taas keskitytään enemmän aikuisen lihaskunnon kehittämiseen, jolloin lapsi on mukana esimerkiksi sylissä tai lisäpainona. Aikuisille suunnatuissa liikkeissä kehitetään erityisesti vauva-arjessa rasittuvia lihasryhmiä ja edistetään palautumista synnytyksestä (tästä huolimatta myös esim. isät ja mummut ovat tervetulleita!).

Vaikka vauvaliikkari on tehokasta jumppaa myös aikuiselle, tehdään kaikki toiminta lapset ehdoilla ja mukavassa ilmapiirissä, ja esimerksi imettäminen kesken tunnin on sallittu, jos siltä tuntuu!

Suositeltava aloitusikä Vauvaliikkarissa on noin 3 kk, jolloin vauvan tulisi pystyä kannattelemaan jäntevästi päätään niin, että vauvaa voi esim. nostella. Vauvaliikkarista voit siirtyä Taaperoliikkariin, kun vauva on noin vuoden vanha tai kun sopivalta tuntuu!

Ryhmän vastuuohjaaja: Kati Viitala, puh: 0458474413, katiannika.kuusisto@gmail.com

Ajankohta: Tiistaisin 11.00-11.45

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeenkatu 29)

Ohjaaja: Kati

Kausi: 27.8-20.12.2018

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu aikuiselta 5/10€ (jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden).

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.