Supersankarijumppa (aikuinen yhdessä noin 1-3 v taaperon kanssa)

Supersankarijumppa on yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perutaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Tunneilla liikutaan yhdessä lorutellen, laulaen ja leikkien, ja touhuillaan musiikin ja mielikuvien siivittäminä. Käytämme erilaisia välineitä, ja välillä temppuillaan.

Mikä on teidän supervoima? Tulkaa mukaan harjoittelemaan yhdessä! Kun rajana on mielikuvitus, kaikki on mahdollista!

Voit tutustua Supersankarijumpan toimintaan katsomalla tämän lyhyen jouluvideon, joka kuvattiin maanantairyhmän tunnilla marraskuussa 2020.

Tunnille sopivat varusteet sekä lapselle että aikuiselle ovat mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi juomapullo.

Aamupäiväryhmä: Maanantaisin klo 10.00-10.45, T-Talo 1. sali, (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti Harjunkadun puoleisesta ovesta.

Iltaryhmä: Maanantaisin klo 17.15-18.00, Viinamäen päiväkodin sali (Ruukinkatu 9) Sisäänkäynti päiväkodin pääovesta.

Kausi: Kevätkausi 31.1.-29.5.22 (Ei tuntia talvilomalla vk 8 21.2.- 27.2.2022  eikä pääsiäislomalla ma 18.4.2022)

Hinta: 70 €/pari + 10 € seuran jäsenmaksu (vain aikuinen maksaa jäsenmaksun).

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan kevätkauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden . 

Hintaan lisätään 20€, jos samasta perheestä aikuisen kanssa käy säännöllisesti kaksi lasta. Ylimääräistä maksua ei peritä, jos toinen lapsi on vauva, joka ei ainakaan täysipainoisesti osallistu ohjattuun tekemiseen. Erityisesti aamupäiväryhmään ovat tervetulleita myös taaperoiden vauvaikäiset pikkusisarukset.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Taaperoliikkarin ohjaaja: Anna Savolainen 

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.