Taaperoliikkari (aikuinen yhdessä noin 1-3 v taaperon kanssa)

Taaperoliikkari on yhteistä, iloista iikuntaa aikuiselle ja lapselle - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perutaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Taaperoliikkarissa liikutaan yhdessä loruille, laulaen ja leikkien, sadun musiikin ja mielikuvien siivittäminä. Käytämme erilaisia väineitä ja välillä temppuillaan. Yhteisenä sisältönä kaikilla tunneilla on tutut aloitus- ja lopetusrituaalit, joiden tarkoituksena on luoda turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta.

Voit tutustua Taaperoliikkarin toimintaan katsomalla tämän lyhyen jouluvideon, joka kuvattiin maanantairyhmän tunnilla marraskuussa 2020.

Tunnille sopivat varusteet sekä lapselle että aikuiselle ovat mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi juomapullo.

Aamupäiväryhmä: Maanantaisin klo 10.00-10.45, T-Talo 1. sali, (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti Harjunkadun puoleisesta ovesta.

Iltaryhmä: Maanantaisin klo 17.15-18.00, Viinamäen päiväkodin sali (Ruukinkatu 9) Sisäänkäynti päiväkodin pääovesta.

Kausi: Syyskausi 23.8.- 5.12. Ei tuntia syyslomalle (vk 41 11.10.-17.10.)

Hinta: 70 €/pari + 10 € seuran jäsenmaksu (vain aikuinen maksaa jäsenmaksun).

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan syyskauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden . 

Hintaan lisätään 20€, jos samasta perheestä aikuisen kanssa käy säännöllisesti kaksi lasta. Ylimääräistä maksua ei peritä, jos toinen lapsi on vauva, joka ei ainakaan täysipainoisesti osallistu ohjattuun tekemiseen. Erityisesti aamupäiväryhmään ovat tervetulleita myös taaperoiden vauvaikäiset pikkusisarukset.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Taaperoliikkarin ohjaaja: Anna Savolainen 

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.