Taaperoliikkari (aikuinen yhdessä noin 1-3 v taaperon kanssa)

Taaperoliikkari on yhteistä, iloista iikuntaa aikuiselle ja lapselle - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perutaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Taaperoliikkarissa liikutaan yhdessä loruille, laulaen ja leikkien, sadun musiikin ja mielikuvien siivittäminä. Käytämme erilaisia väineitä ja välillä temppuillaan. Yhteisenä sisältönä kaikilla tunneilla on tutut aloitus- ja lopetusrituaalit, joiden tarkoituksena on luoda turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta.

Tunnille sopivat varusteet sekä lapselle että aikuiselle ovat mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi juomapullo.

Aamupäiväryhmä: Maanantaisin klo 10.00-10.45

Iltaryhmä: Keskiviikkoisin klo 18-18.45

Paikka: T-Talo 1. sali, Vanha Hämeentie 29

Kausi: 24.8.-2.12.2020. Syyslomaviikolla eli viikolla 42 maanantairyhmä pidetään normaalisti (korvaus kauden ensimmäisestä tunnista). Keskiviikkoryhmä lomailee syyslomaviikolla.

Hinta: 70 €/pari + 10 € seuran jäsenmaksu (vain aikuinen maksaa jäsenmaksun). Huom! Viikosta 43 alkaen uudet ilmoittautuneet pääsevät loppukaudeksi mukaan puoleen hintaan!

Ilmoittautumistilanne: Molemmissa ryhmissä on tilaa.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan syyskauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden . 

Hintaan lisätään 20€, jos samasta perheestä aikuisen kanssa käy kaksi lasta.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Aamupäiväryhmän ohjaaja: Saija Huhtiniemi, saija.huhtiniemi@turunjyry.fi

Keskiviikkoryhmän ohjaaja: Veronika Piontek, veronika.piontek@gmail.com

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.