Taaperoliikkari (aikuinen yhdessä noin 1-3 v taaperon kanssa)

Taaperoliikkari on yhteistä, iloista iikuntaa aikuiselle ja lapselle - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perutaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Taaperoliikkarissa liikutaan yhdessä loruille, laulaen ja leikkien, sadun musiikin ja mielikuvien siivittäminä. Käytämme erilaisia väineitä ja välillä temppuillaan. Yhteisenä sisältönä kaikilla tunneilla on tutut aloitus- ja lopetusrituaalit, joiden tarkoituksena on luoda turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta.

Voit tutustua Taaperoliikkarin toimintaan katsomalla tämän lyhyen jouluvideon, joka kuvattiin maanantairyhmän tunnilla marraskuussa 2020.

Tunnille sopivat varusteet sekä lapselle että aikuiselle ovat mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi juomapullo.

Aamupäiväryhmä: Maanantaisin klo 10.00-10.45

Iltaryhmä: Keskiviikkoisin klo 18-18.45

Paikka: T-Talo 1. sali, Vanha Hämeentie 29

Kausi: Kevätkausi alkaa tämänhetkisen tiedon mukaan 3.3.2021. Ei tunteja hiihtolomaviikolla (vk) eikä pääsiäismaanantaina 5.4.2021. Huom! Koronarajoitukset lykkäävät kauden aloitusta, lue tarkempi tiedote tästä.

Hinta: 70 €/pari + 10 € seuran jäsenmaksu (vain aikuinen maksaa jäsenmaksun).

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan kevätkauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden . 

Hintaan lisätään 20€, jos samasta perheestä aikuisen kanssa käy säännöllisesti kaksi lasta.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Aamupäiväryhmän ohjaaja: Saija Huhtiniemi, saija.huhtiniemi@turunjyry.fi

Keskiviikkoryhmän ohjaaja: Veronika Piontek, veronika.piontek@gmail.com

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.