Perhe-Freegym (aikuiset ja lapset noin 5-vuotiaasta ylöspäin)

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Sopiva ikä lapsille on noin 5-vuotiaista ylöspäin, mutta myös vanhemmat lapset ovat oikein tervetulleita (esim. syyskaudella mukana oli 4-14-vuotiaita lapsia).

Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, sirkusta, parkouria, voimaharjoittelua ja temppuja. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Liikkuminen tapahtuu hyvässä hengessä ilman turhia paineita.

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla.

Ajankohta: Lauantaisin 17.00-18.00

Paikka: Vasaramäen koulu (Lehmustie 7)

Ohjaajat: Hanna ja Edi

Kausi: 7.1.-12.5.2019

Hinta: 11.3. alkaen ilmoittautuneet puoleen hintaan eli 45€/perhe + seuran jäsenmaksu aikuiselta 10€ (jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden). Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Hanna Sangi, hannahelenasangi@gmail.com