Kiertoharjoittelu + Liikkari

Koska kiireisen lapsiperhearjen keskellä aikuisten oma liikunta joskus jää jalkoihin, haluamme tarjota perheille tuntiyhdistelmän, jossa aikuiset ja lapset liikkuvat erikseen, mutta samaan aikaan ja naapurisaleissa. 

Lasten Liikkari on tarkoitettu kaikille lapsille noin 3-vuotiaasta ylöspäin (mukana on ollut niin reippaita 2-vuotaita kuin alaluokkalaisiakin - ikähaarukka on siis joustava molempiin suuntiin). Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat, välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Kausiohjelma rakentuu joka kerta oman teeman ympärille, ja myös musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Aikuisten kiertoharjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa tehdään kehonpaino- sekä välineharjoitteita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille.

Ajankohta: Tiistaisin 17.40-18.25

Paikka: T-talo (Vanha Hämeentie 29), lapset 2.salissa, aikuiset yläsalissa

Kausi: 7.1.-12.5.2019

Hinta: Lapset osallistuvat Liikkariin 30€ kausimaksulla (11.3. jälkeen ilmoittautuneille puolikas kausimaksu eli 15€) + seuran jäsenmaksu 5€/lapsi. Maksu kattaa koko kevätkauden ja samalla maksulla pääsevät mukaan kaikki saman perheen lapset. 

Aikuiset osallistuvat kiertoharjoittelutunnille samoilla maksuilla kuin muillekin aikuisten ryhmäliikuntatunneillemme (15 kerran lippuvihko 60€ tai koko kevätkauden rajaton kausikortti 100€ + seuran jäsenmaksu 10€/aikuinen, jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden). 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Aikuisten ei tarvitse ilmoittautua kiertoharjoittelutunnille, mutta lisätietoa ja ohjeet lippuvihkojen ja kausikorttien ostamiseen löydät täältä.