Voimistelukoulu 3-4 v

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita. Näitä ovat muun mualla rivin, jonon ja piirin muodostaminen, tasahyppyjen ja hyppyaskelien harjoitteleminen sekä kuperkeikan ja kukkoseisonnan kokeilu. Voimistelukouluryhmässä pyritään kehittämään notkeutta, akrobaattisia taitoja ja tasapainoa sekä välineiden käsittelyä kuten hyppynarulla hyppimistä, pallon pomputtamista ja vanteen pyöritystä. Voimistelutaitojen ohella opitaan samalla yhdessä toimimisen taitoja ja toisten huomioon ottamista.

Voimistelukoulu antaa lapselle hyvän liikunnallisen pohjan, jonka myötä on helppo jatkaa esim. Helmiin, FreeGymiin, voimistelujoukkueisiin tai mihin tahansa muun liikuntalajiin! Syksyllä 2018 alkaa myös uusi Alkeisvalmennus-ryhmä, joka on suunniteltu sopimaan hyvin voimistelukoululaisten toiseksi harjoituskerraksi viikossa. Tarjoamme edullisemman yhteishinnan niille, jotka käyvät sekä Voimistelukoulu- että Alkeisvalmennus-ryhmissä.

Ryhmän vastuuohjaaja: Julia Koskinen, julia.j.koskinen@hotmail.com, puh: 0401840519

Ajankohta: Maanantaisin 17.15-18.00

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeenkatu 29)

Ohjaajat: Julia ja Piiku

Kausi: 27.8-9.12.2018

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu voimassa koko kalenterivuoden). Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.