Voimistelukoulu 5-6 v

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita. Näitä ovat muun mualla rivin, jonon ja piirin muodostaminen, tasahyppyjen ja hyppyaskelien harjoitteleminen sekä kuperkeikan ja kukkoseisonnan kokeilu. Voimistelukouluryhmässä pyritään kehittämään notkeutta, akrobaattisia taitoja ja tasapainoa sekä välineiden käsittelyä kuten hyppynarulla hyppimistä, pallon pomputtamista ja vanteen pyöritystä. Voimistelutaitojen ohella opitaan samalla yhdessä toimimisen taitoja ja toisten huomioon ottamista.

Voimistelukoulu antaa lapselle hyvän liikunnallisen pohjan, jonka myötä on helppo jatkaa esim. Helmiin, FreeGymiin, voimistelujoukkueisiin tai mihin tahansa muun liikuntalajiin! Syksyllä 2018 alkaa myös uusi Alkeisvalmennus-ryhmä, joka on suunniteltu sopimaan hyvin voimistelukoululaisten toiseksi harjoituskerraksi viikossa. Tarjoamme edullisemman yhteishinnan niille, jotka käyvät sekä Voimistelukoulu- että Alkeisvalmennus-ryhmissä.

Ajankohta: Maanantaisin 18.00-18.55

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29)

Ohjaajat: Julia ja Vilma

Kausi: 7.1-12.5.2019

Hinta: 11.3. alkaen ilmoittautuneet puoleen hintaan eli 35 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu voimassa koko kalenterivuoden). Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Vinkki: Voit käydä voimistelukoulussa ja joukkuevoimistelun alkeisvalmennusryhmässä yhteishintaan 120 €/kausi. Alkeisvalmennus tiistaisin klo 18.00-19.00 Nummen koululla, lisätietoja alkeisvalmennuksesta joukkuevoimistelun sivuilta.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Julia Koskinen, julia.j.koskinen@hotmail.com, puh. 0401840519