Lasten satujooga

Tervetuloa lasten joogaan! - SYKSYN TOINEN KURSSI!

Odotuksista vapaa ilmapiiri, luottamusta omaan itseen ja motivaatioon, kehopositiivisuus

Lasten joogatunnilla liikutaan, leikitään, rentoudutaan ja rauhoitutaan: Läsnäolo, hengittäminen ja oman kehon kuuntelu korostuu. Tehdäänpä tunneilla myös ilonpotkuja, saatetaan “lentää matolla”, ja sammakko- hyppyjäkin hypitään. Ilo ja hengittäminen ovat avainasiat! Paikka ja aika ohjatulle rauhoittumiselle, rentoutumiselle ja mielikuvitusmatkalle joogasadun rytmissä, liikkeeseen yhdistettynä, luo tilan läsnäololle omassa kehossa.

Lasten satujooga ei pohjaa sellaisenaan joogaperinteisiin tai – filosofiaan, vaan tässä Barnyogan lasten joogassa on keskeistä oman kehon kuuntelu ja liikkeen yhdistyminen, ja tähän välineeksi on poimittu joogaliikkeitä fyysisinä harjoituksina, lapsille mukavaan muotoon. Tunti ei sisällä joogasymboleita, mantroja tai vieraskielisiä nimityksiä. Sen sijaan possuja, sateenkaaria ja perhosia voi tavata useinkin. :-)

Tunti sopii noin 4-7-vuotiaille (lapset ovat hyvin erilaisia, joten ikärajat joustavat tarvittaessa molempiin suuntiin). Vaatetukseksi tunnillle sopivat mukavat liikuntavaatteet ja paljaat jalat tai tossut. Joogamattoja löytyy salista. Juomapullon voi halutessaan ottaa mukaan tunnin loputtua vesihörpyn ottamista varten. Ennen tuntia kannattaa käydä vessassa.

Syksyn toinen kurssi!

Ajankohta: Sunnuntaisin klo 15.30-16.15

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29)

Ohjaaja: Anna Savolainen

Kausi: 3.11.-8.12. (5 kertaa, ei tuntia 24.11.)

Hinta: 15 €/lapsi

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on vapaita paikkoja

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.