Helmet Kids 10-12 v

Helmet on harrastevoimisteluryhmä, jossa opitaan voimistelun perusteita. Helmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoharjoittelua, akrobaattisia taitoja ja notkeutta. Välillä tunnilla käytetään myös välineitä ja harjoitellaan mm. narun, pallon ja vanteen käsittelyä. Helmet sopii tytöille, jotka eivät halua harrastaa tavoitteellista kilpavoimistelua, vaan harjoitella voimistelua omassa porukassa kerran viikossa ja hyvällä fiiliksellä. Ryhmään ovat tervetulleita aiemmin voimistelukoulussa käyneet tytöt sekä uudet harrastajat. Tähän ryhmään ovat siis tervetulleita ihan kaikki, eikä aiempaa voimistelutaustaa vaadita.

Tunnit kuuluvat Turun kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavaan Lapset Liikkeelle -hankkeeseen, jossa kannustetaan lapsia kokeilemaan eri lajeja itselle mieluisan liikuntaharrastuksen löytämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tulla kokeilemaan tunnille kolme kertaa ilmaiseksi, minkä jälkeen voit päättää, jatkatko harrastusta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Aino Kovalainen, aino.kovalainen@hotmail.com

Ajankohta: Lauantaisin 14.30-15.45

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeenkatu 29)

Ohjaajat: Aino ja Piiku

Kausi: 27.8-9.12.2018

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu voimassa koko kalenterivuoden). Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.