Syksyn Zoom- treenit

Jäitkö kaipaamaan Turun Jyryn viime kevään Zoom- treenejä? Ihastuitko niiden helppouteen? Ei matkustusta treenipaikalle, eikä tarvitse sitoutua olemaan tietyssä paikassa, vaan treenata voit missä vain sinulle parhaiten sopii!

Hyviä uutisia, sillä syksyllä järjestetään live- tuntien lisäksi myös Zoom- treenejä 2 kertaa viikossa. 

Zoom-tunneilla on kuukausittain vaihtuvat ohjaaja ja tunnit. Osallistumiseen tarvitset Jyryn Syyskauden kausikortin tai vain Zoom-kausikortin, joka oikeuttaa pelkästään zoom-treeneihin.

Tarvitset vain oman tietokoneene/tabletin tai puhelimelta, josta laitat tunnin pyörimään. Ostamalla kausikortin, saat viikoittain tunnit sähköpostiisi.

Zoom-treenit

Maanantaisin kello 18:00-19:00 ja perjantaisin 17:30-18:30

Zoom- kauden kesto: Syyskausi 23.8.- 30.12  (poislukien jouluviikko 20.12-26.12)

Kuinka pääset osallistumaan treeneihin: Osallistumiseen tarvitset Jyryn Syyskauden kausikortin tai vain Zoom-kausikortin, joka oikeuttaa pelkästään zoom-treeneihin.  Ostamalla kausikortin, saat viikoittain tunnit sähköpostiisi.

Ohjaajat: Zoom-treeneissä on kuukausittain vaihtuvat ohjaajat ja tunnit. Katso tarkemmat tunnit ja ohjaajat alta.


Syyskauden Zoom- tuntien aikataulu

Zoom- ohjaajat 23.8.-3.10.

Maanantaisin klo 18-19 Kiertoharjoittelu, ohjaaja: Katri

Perjantaisin klo 17.30-18.30  HIIT&Core, ohjaaja: Henna V.

Kaikki treeneissä tehtävät liikkeet voidaan skaalata, jokaisen taitotasoon sopiviksi.


Zoom- ohjaajat  4.10-31.10

Maanantaisin klo 18-19 Kehonhuolto, ohjaaja: Pauliina P.

Perjantaisin klo 17.30-18.30 Toiminnallinen treeni, ohjaaja: Noora

Kaikki treeneissä tehtävät liikkeet voidaan skaalata, jokaisen taitotasoon sopiviksi.


Zoom- ohjaajat  1.11-5.12

Maanantaisin klo 18-19 Lihaskunto ja Liikkuvuus ohjaaja: Pauliina Ö.

Perjantaisin klo 17.30-18.30 Tanssillinen lihaskuntojumppa ohjaaja: Niina

Kaikki treeneissä tehtävät liikkeet voidaan skaalata, jokaisen taitotasoon sopiviksi.

Jouluajan aikataulu päivitetään myöhemmin! Jumpat jatkuvat 30.12 asti (poislukien jouluviikko 20.12-26.12)


Koko Syyskauden Zoom- kausikortti 30€

Zoom- kausikortti oikeuttaa Zoom-jumppiin koko syyskauden 

OSTA ZOOM-KAUSIKORTTI TÄÄLTÄ!

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 110€

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko syyskauden, myös Zoom- tuneilla ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille puoleen hintaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2021 jäsenmaksu,  10€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä (korkeintaan 7 kerran) kursseista.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.

Maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: 

-Paytrail. Onnistuneen ilmoittautumisen yhteydessä  saat linkin maksutavan valintaan. Jos et voi maksua heti suorittaa, niin lähetä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi niin saat ilmoittautumisesta laskun .

-Lasku.  Laskun saat sähköpostiisi.  Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse tuoda ohjaajalle kuittia. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

-Mobilepay: Avaa Mobilepay-sovellus. Syötä maksettava summa. Syötä vastaanottajaksi koodi 44136 (Turun Jyry).

Tyänantajien tarjoamilla seuraavilla eduilla ei voi maksaa jäsenmaksua. Niillä ei voi myöskään maksaa perheliikuntatunteja. 

-Paperiset liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike) : Tuo setelit tunnin ohjajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-ePassi: Avaa sovellus. Klikkaa "Valitse toimipiste". Syötä koodi 52414. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu. Näytä maksusivu tai kuvankaappaus siitä kuittina ohjaajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-SmartumPay: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Edenred mobiilimaksu: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Eazybreak: Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta. Toimipaikkamme koodi on P928, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. 


Jäsenyys

Seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät, korkeintaan 7 kerran kurssit).

Kuva: Suomen voimisteluliitto/ Aki Rask