Pienryhmävalmennus

Haluatko tehostartin uuteen vuoteen?

Vuoden ensimmäisen pinryhmävalmennuksen teemana on HIIT-treeni! Lyhennelmä HIIT tulee sanoista High Intensity Intervall Training eli korkeatehoinen intervalli harjoittelu.

Sitä voidaan soveltaa useisiin eri liikuntamuotoihin joissa suuret lihasryhmät työskentelevät yhtäaikaisesti ja dynaamisesti.

Jokaiseen treenikertaan sisältyy aina riittävä alku- ja loppuverryttely. Pääharjoitusosuus kestää noin 20-25 minuuttia, sisältäen korkeatehoisia työosuuksia ja selkeästi teholtaan kevyempiä palautusosuuksia.

Korkeatehoinen intervalliharjoittelu kuormittaa elimistöä aggressiivisesti, nopeasti ja aikaansaa osin vastaavanlaisia harjoitusvasteita aikaiseksi kuin pidempikestoinen ja matalatehoinen harjoitus. Mm. rasvan palaminen tapahtuu HIIT harjoittelussa harjoituksen jälkeen kun taas matalatehoisessa harjoittelussa poltetaan rasvaa harjoituksen aikana suhteellisesti enemmän.

Jokainen saa muokata treenien intensiivisyyttä asteittain saavuttaakseen halutun tehokkuuden ja liikkeet muokataan jokaisen omien yksilöllisten fyysisten kykyjen mukaisesti.

Valmennuksen sisältö:

  •  Yhteiset monipuoliset ja tehokkaat treenit 1x vko
  • Päivittyvät omatoimiset ohjeet mobiilisovelluksessa viikoittaiseen lihaskuntotreeniin.
  • Personal Trainerin tuki, apu ja seuranta koko valmennuksen ajan.

Ryhmässä toimitaan korona rajoitukset huomioiden (käsihygienia, turvavälit)

Pienryhmävalmennus, kevät 2022: 

Aika: Sunnuntaisin 16:00- 16:45

Kurssin kesto:  23.1.-13.3.2022 (8 kerran kurssi)

Paikka:  Toteutetaan ulkona, paikka sovitaan aina valmentajan kanssa erikseen.

Hinta: 75€. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (maksetaan kerran kalenterivuoden aikana). 

Kausikortin ostaneille hinta: 60€

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki!

Pienryhmävalmennuksen ohjaa Jyryn tunneilta tuttu ohjaaja Kati Viitala. Kati on ryhmäliikunnanohjaaja ja Personal Trainer, jolla on vankka kokemus liikunta-alalta sekä ryhmä- että yksilöohjauksesta. Kati on pidetty ohjaaja, jonka positiivinen ja kannustava ohjaustyyli on saanut paljon kiitosta.