Pienryhmävalmennus

Haluaisitko ylläpitää ja kohottaa lihaskuntoa? Lisätä lihasten kestävyyttä ja samalla kiinteytyä? Turun Jyryn pienryhmävalmennuksessa treenataan korkeintaan 6 henkilön ryhmässä ja korojarajoitusten vuoksi ainakin aluksi harjoitukset pidetään ulkona (siirrytään sisälle T-talon saliin sitten, kun koronatilanne sallii). Valmennus on juuri sinulle sopiva, mikäli haluat kohottaa lihaskuntoa ja sinulla on jo liikunnan perusliikkeet hallinnassa.

Valmennuksen sisältö:

o 8 yhteistreeniä

o Lähtökartoitus

o Kuntotestit alussa ja lopussa

o Kaksi tehokasta treeniohjelmaa

o Ravinto-ohjeet

o Personal Trainerin tuki, apu ja seuranta koko valmennuksen ajan.

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

Pienryhmävalmennus, kevät 2021:

Aika: La klo 12-13

Kurssin kesto:  13.3.-15.5., 8 kertaa (ei tunteja 3.4. eikä 1.5.)

Paikka: Ainakin valmennuksen alussa harjoitukset pidetään ulkona, ja koronarajoitusten salliessa siirrytään sisätiloihin (T-talo, 1.sali, Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta).

Hinta: 100€. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (maksetaan kerran kalenterivuoden aikana).

Pienryhmävalmennuksen ohjaa Jyryn tunneilta tuttu ohjaaja Kati Viitala. Kati on ryhmäliikunnanohjaaja ja Personal Trainer, jolla on vankka kokemus liikunta-alalta sekä ryhmä- että yksilöohjauksesta. Kati on pidetty ohjaaja, jonka positiivinen ja kannustava ohjaustyyli on saanut paljon kiitosta.