Pienryhmävalmennus

Haluaisitko ylläpitää ja kohottaa peruskuntoasi? Peruskunto on kunnon perusta, sitä ei ikinä voi tehdä liikaa. Hyvän peruskunnon hyötyjä on yleisesti parempi jaksaminen arjessa, se lisää sykkeen tehoa ja hiusverisuonten määrää kehossa ja kohottaa myös aerobista kynnyksen rajaa korkeammalle sekä pitkinä harjoituksina tehtynä pk- harjoittelu on tehokasta rasvanpoltto treeniä.

Pienryhmävalmennus Turun Jyryllä starttaa taas syksyllä. Ryhmään mahtuu 15 henkilöä. Valmennuksen teemana on keskittyä kunnon perustaan eli peruskestävyysharjoitteluun. Treenikerrat toteutetaan ulkona esim. portaissa, kentällä ja puistossa. 

Valmennus on juuri sinulle sopiva, mikäli haluat kohottaa peruskestävyyttä ja sinulla on jo liikunnan perusliikkeet hallinnassa. 

Valmennuksen sisältö:

o 8 yhteistreeniä

o Lähtökartoitus

o Kuntotestit alussa ja lopussa

o Kaksi tehokasta treeniohjelmaa

o Ravinto-ohjeet

o Personal Trainerin tuki, apu ja seuranta koko valmennuksen ajan.


Ryhmässä toimitaan korona rajoitukset huomioiden (käsihygienia, turvavälit)

Pienryhmävalmennus, syksy 2021: 

Aika: Perjantaisin klo 17:00-18:00

Kurssin kesto:  20.8.-8.10.2021 (8 kertaa)

Paikka:  Treenikerrat toteutetaan ulkona esim. portaissa, kentällä ja puistossa. Kertakohtaiset ajat sovitaan valmentajan kanssa. 

Hinta: 100€. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (maksetaan kerran kalenterivuoden aikana). Kausikortin ostaneille hinta: 80€

Ilmoittautumistilanne: Pienryhmävalmennus syksy 2021 on täynnä!

Pienryhmävalmennuksen ohjaa Jyryn tunneilta tuttu ohjaaja Kati Viitala. Kati on ryhmäliikunnanohjaaja ja Personal Trainer, jolla on vankka kokemus liikunta-alalta sekä ryhmä- että yksilöohjauksesta. Kati on pidetty ohjaaja, jonka positiivinen ja kannustava ohjaustyyli on saanut paljon kiitosta.