Balettikurssit

Aikuisbaletti

Aikuisbaletin alkeiskurssilla tutustutaan baletin tavoittelemaan sulavaan ja kevyeen liikekieleen. Baletin keveyden illuusion pohjalla on vahva kehonhallinta. Kurssilla tehdään baletin perusliikkeitä, jotka kehittävät erityisesti vartalon tukilihaksia ja jalkojen lihaksia.

Tunnit koostuvat kehoa vahvistavista ja tanssillisista harjoitteista, joita tehdään kauniin musiikin tahtiin. Aikaisempaa kokemusta baletista tai tanssista ei tarvita, sillä kurssilla lähdetään liikkeelle alkeista ja edetään osallistujien toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Aikuisbaletin alkeiskurssi 16.9.2018 alkaen sunnuntaisin klo 19-20 T-talolla (Vanha Hämeentie 29). Kurssiin kuuluu 10 kertaa.

 

Lattiatanko - balettia lattiatasossa

Lattiatanko eli ”lattiabaletti” on balettiin pohjautuva kehonhuoltotunti, jolla tehdään baletin alkeistason liikkeitä lattialla istuen ja maaten. Lattialla tehtävissä harjoituksissa niveliin ei kohdistu painetta, jolloin liikkeet ovat turvallisempia nivelille. Tunnilla tehtävät harjoitukset vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja jalkojen lihaksia lisäten samalla liikkuvuutta. Lattiatankotunti sopii kaikille kehonhuolloksi ja kehittämään kehon hallintaa.

Lattiabaletin alkeiskurssi 16.9.2018 alkaen sunnuntaisin klo 20-21 T-talolla (Vanha Hämeentie 29). Kurssiin kuuluu 10 kertaa.

 

Tunneille varustuksena joustavat liikuntavaatteet sekä sukat, pehmeät tossut tai paljaat varpaat. Molempien tuntien ohjaajana tanssiopettaja Aliisa Särkiniemi.

 

Kurssien hinnat:

Yksi kurssi syyskauden kausikortin ostaneille: 40 €

Yksi kurssi muille: 80 €

Molemmat kurssit syyskauden kausikortin ostaneille: 60 €

Molemmat kurssit muille: 120 €

 

ILMOITTAUTUDU KURSSEILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!